Amstelveen, Winkelcentrum Westwijk

Enkele units te huur in winkelcentrum Westwijk te Amstelveen. 

Met een inwoneraantal van meer dan 13.000 inwoners is Westwijk de grootste wijk van Amstelveen. Midden in de wijk staat het winkelcentrum Westwijkplein (groot circa 4.800 m²), een kleinschalig boodschappencentrum met o.a. 1 supermarkt (AH), Blokker, DA drogist, slager, groentezaak, slijter, kantoorboekhandel/speelgoedwinkel, reisbureau, kaas-/notenwinkel, Chinees restaurant en een snackbar. 

Het winkelcentrum heeft eind 2013 haar 20-jarig jubileum gevierd. Het centrum is destijds ontwikkeld voor circa 7.000 inwoners en wordt te klein voor de wijk. 

De ambitie voor winkelcentrum Westwijk is het creëren van een compleet en gemaksgericht wijkwinkelcentrum. Om dit te bereiken werd de bestaande winkelpassage gemoderniseerd en vond een uitbreiding plaats van het aantal winkels. De uitbreidingsmeters zijn deels ingevuld door bestaande huurders, aangevuld met nieuwe huurders die een aanvulling zijn op het bestaande aanbod. 

De uitbreiding omvat circa 3.500 m² totaal, verdeeld over 3 bouwblokken. Tussen de bouwblokken ontstaat een centraal plein met ruimte voor horeca met een terras. 

Unit Jaarhuur*
Westwijkplein 66 138  € 34.000,00
Westwijkplein 88 125  € 31.000,00

* De genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting, servicekosten en winkeliersbijdrage. 

Download onderstaande brochure voor meer informatie.

 

 

Download PDF